30.09.2014 00:00

Наводни Јавни сервис РТРС, као никада до сада, је изгубио професионални и морални кредибилитет стављајући се у функцију политичког мегафона само једне политичке партије, владајућег СНСД и његове корумпиране врхушке.

Начин утврђивања дебата предвиђених за предсједничке кандидате попримио је смијешне размјере и представља класичну манипулацију јавним мњењем.

Узимајући у обзир важност 12. октобра за све грађане РС, који морају да одлуче да ли желе да и у будућности трпе непотизам, нова задужења и лошу економију или желе промјене како би опоравили нашу привреду, створили бољу будућност и услове за нормалан живот.

Грађани заслужују да чују кандидате у директном дуелу како би могли да одлуче чији  је програм најбољи. То се неће десити, јер Милорад Додик се плаши да изађе на црту Огњену Тадићу у ТВ дуелу. Умјесто да једноставно позову два главна кандидата, Додик је преко својих телевизијских послушника очигледно одлучио да резултате РТРС-овог телефонског гласања намјести како би избјегао да се нађе у директном дуелу са Тадићем, који би гледала цијела Република Српска.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account