01.06.2017 11:52
Поводом јучерашње изјаве такозване премијерке гoспође Жељке Цвијановић да предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица и СзП ''имају резервисано мјесто на стубу срама'',  госпођа Цвијановић треба да зна да је она последња која може говорити о стубу сраму јер је на њега доспјела када је куповином папака учествовала у силовању воље народа који је на изборима јасно рекао да њу не жели. Госпођа Цвијановић би требало да зна да је куповина посланика кривично дјело које се у демократским друштвима и правно уређеним земљама санкционише деценијском затворском казном.

За разлику од нелегитимне премијерке Цвијановић, функционери СДС-а не обилазе кафане са Бакиром Изетбеговићем нити су се попут ње шепурили у централи СДА. Но, од оног ко купује посланике, једино можемо очекивати лаж, и жао нам је што ће тзв. премијерка остати упамћена само по лажима.

Лаж је да је струја у Републици Српској јефтинија 113% од струје у Хрватској.

Лаж је да је Влада госпође Цвијановић продужила животни вијек грађана.

Слике из вашингтонског парка, свједоче да је лаж и  да је госпођа Цвијановић била позвана на инаугурацију америчког предсједника.

Лаж је да Српска има Представништво у Израелу. Истина је да је неко опљачкао новац преко непостојећег Представништва.    

Лаж је да се госпођа Цвијановић бори за Републику Српску, јер је показала да је спремна продати њене надлежности за мрвицу од ММФ-а.

Некомпетентна и нелегитимна премијерка одговорна је за тешку економску ситуацију, одлив младих људи, уништено здравство, школство,  неусловне болнице, понижене борце и пензионере, уништена јавна предузећа, пљачку природних ресурса, набујалу корупцију итд. И зато ће морати поднијети рачун и одговарати. Нелегитимна премијерка, са стуба срама на који је доспјела у афери ''два папка'', врло брзо ће постати политичка прошлост и премијерку фотељу ће замијенити оном у судници.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account